April 2018

Wij krijgen opnieuw een jaar gratis de hosting voor ons mail en website door:

logo-direct-ict

Wie is Direct ICT?
Wat is onze drive?
Enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral mensen die met beide benen stevig op de grond staan. Het gaat er per slot van rekening niet om dat u een dure technische oplossing voor uw bedrijfsvraagstukken krijgt, maar een die gewoon perfect werkt. Een oplossing die past bij uw organisatie en doet wat die moet doen.
Missie
Direct ICT is een ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij adviseren en implementeren oplossingen op het gebied van automatisering, internetdiensten en software. Direct ICT wil naast de ondernemer staan en zo samen met hem of haar, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het succes van zijn onderneming. In gewoon Nederlands: U kunt zich volledig richten op datgene waar u goed in bent. Ondernemen, dus! Maar dan wel in de wetenschap dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw automatisering en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.
Visie
Voor ons is automatisering is geen doel op zich, maar een middel voor een bedrijf om zijn doelen te bereiken. Door de juiste oplossingen en diensten van Direct ICT realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. We geven onze klanten advies, inzicht en richting. No Nonsense oplossingen en maatwerk waar nodig, maar altijd in nauwe samenspraak met u

Direct ICT
Kroezenhoek 5
7683 PP DEN HAM (Overijssel)
Tel. 0546 – 64 11 44
www.directict.nl

 

 

Pannenkoekenhuus Marle

Op 20 april 2018 een geslaagde activiteit gehad bij Blikkenmuseum en Pannekoekhuus Marle (https://www.pannenkoekenhuusmarle.nl/). Door het heerlijke weer lekker buiten gegeten en daarna een bezoek aan het museum aangeboden door de eigenaar (bedankt hiervoor). Afsluiten met een heerlijk toetje.

foto 20 apr. 20180420_195020