Beursvloer 2018 en 2016

November 2018
Resultaten van de beursvloer Hellendoorn 2018, wij hebben diverse matches gemaakt o.a.

Ter Braak Willems

Ter Braak Willems Twentse notarissen is een allround notariskantoor met 2 vestigingen. Vanuit Almelo en Nijverdal bedienen we onze klanten op alle rechtsgebieden waar de notaris zich dagelijks mee bezighoudt. Egbert Willems is onze notaris op de vestiging Almelo en Dinand ter Braak is vanuit de vestiging Nijverdal actief. Totaal werken er 20 personen op ons kantoor.

Deze rechtsgebieden zijn:

–          Personen- en familierecht;

–          Vennootschapsrecht en

–          Vastgoed.

Met name voor jullie is het personen- en familierecht van belang. Hierbij valt te denken aan het adviseren over testamenten, levenstestamenten, erfenissen, samenlevingscontracten etc. Het zal altijd maatwerk blijven m.a.w. wat kan in het betreffende geval het beste worden geadviseerd. Ook aandacht voor de fiscale aspecten van de betreffende zaak is dan aan de orde.

Voor een vrijblijvende bespreking en een kopje koffie bent u van harte welkom in Nijverdal of Almelo.

En denk eraan: het is veel verstandiger om kosten te maken om problemen te voorkomen dan het veelvoud uitgeven om deze problemen op te lossen!!

 Kijkt u ook eens op onze site: www.terbraakwillems.nl

 Met vriendelijke groet,

Notaris Dinand ter Braak

d.terbraak@terbraakwillems.nl

=============================================================================================

hippisch centrum Reggehoeve

..VOOR PENSION, TRAINING & INSTRUCTIE..

KATENHORSTWEG 4a, HELLENDOORN
T. 06 – 238 13 763 / M. INFO@REGGEHOEVE.NL
WWW.REGGEHOEVE.NL

De AGON heeft op 16 december als post gestaan bij de Villa Joep loop. Het was een mooie dag, waarop er € 3500,- is binnengehaald.  OP 15-2 2019 hebben wij een interessant bezoek aan de manege gebracht. de dames deden het goed en alles was goed verzorgd.

manege 15-2-19gif bestand 20190216_090324
=============================================================

logo J&L

Informatie over de Jong & Laan op de website van AGON? Nu denkt u misschien: “Hebben een gehandicaptenorganisatie en een accountantskantoor dan wat met elkaar gemeen?” En of we dat hebben! Naast dat we beide (onder andere) gevestigd zijn in Nijverdal, namen we ook beide deel aan de Beursvloer 2018.

Meer dan financiële dienstverlening
Op 2 november 2018 gingen 2 collega’s van de Jong & Laan Nijverdal op pad naar de Beursvloer 2018. Ze kwamen daar niet met lege handen. Je moet natuurlijk wel wat te bieden hebben. En dat hebben wij bij Jong & Laan wel! Vanuit 24 vestigingen bieden wij ondernemers naast financiële dienstverlening ook belastingadvies, bedrijfsadvies en subsidieadvies. Maar we doen meer. Kijk maar eens op jonglaan.nl/diensten.

Laptops
Maar onze collega’s namen niet alleen hun expertise mee naar de Beursvloer. Ze namen ook laptops mee om te kunnen ruilen. Want waar mogelijk hergebruikt de Jong & Laan producten en materialen. We geven onze laptops graag een tweede leven. En één van deze laptops krijgt een plekje bij AGON.

Aangenaam
Een ruiling komt natuurlijk altijd van 2 kanten. Daarom kregen wij van AGON de mogelijkheid om op deze plek met u kennis te maken. En dat is gelukt. Aangenaam, wij zijn de Jong & Laan.

——————————————————————————————————————————————————

Onderstaande bedrijven hebben via de beursvloer 2016, ons gesponsord.

Brandweer Twente:

“Een woningbrand overkomt mij niet.”
voor meer informatie zie onder kopje beursvloer is een apart item hiervoor gemaakt.

Heeft ons geholpen met ons beleids- en jaarplan 2016
logo Reint Meijerink

Fiscaal en Financieel Administratiebureau Reint Meijerink voor al uw:

– Aangiftes inkomsten belasting, particulier en zakelijk
– Begeleiding en Coaching Startende ondernemers (ZZP-ers)
– Boekhouding en Bewindvoering
– Testamentair Executeurschap
– Fiscaal en Financiële advisering

Contactgegevens

Binnenhof 5
7671 GN, Vriezenveen
06-57913544
info@reintmeijerink.nl
www.reintmeijerink.nl

=============================================================

Heeft voor onze leden een avond georganiseerd op hun locatie in Nijverdal, eerst een stukje theorie en daarna onder begeleiding toestellen (uit)geprobeerd.
logo De Haere

www.dehaere.nl
Hierbij wat algemene informatie over de Haere:
Bij De Haere kunt u terecht voor een breed aanbod van therapieën en behandelingen. Fysiotherapie en Ergotherapie zijn de basis van De Haere en worden aangeboden op alle 13 vestigingen. Onze fysiotherapeuten en ergotherapeuten hebben zich daarnaast gespecialiseerd in verschillende richtingen.
De Haere is een regionale praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie in het grensgebied van Salland en Twente. Ruim 35 jaar geleden begonnen als tweemanspraktijk voor fysiotherapie, telt De Haere vandaag de dag 13 locaties en circa 60 medewerkers, waaronder 43 fysiotherapeuten en 5 ergotherapeuten.
Ondanks de groei en verregaande professionalisering, heeft De Haere de persoonlijke benadering van patiënten en cliënten zorgvuldig weten te bewaren. De Haere blijft dicht bij de mensen door bewust te kiezen voor locaties in verschillende kernen en plaatsen.
De vestigingen worden bemand door een vast team; collega’s met andere of aanvullende specialisaties zijn op afspraak en/of vaste dagen per week aanwezig. De kleinere, zogeheten ‘zorg dichtbij’ locaties verwijzen voor complexe of gespecialiseerde behandeling door naar de dichtstbijzijnde multidisciplinaire vestiging.
________________________________________
Onze missie en kernwaarden:
MISSIE
Het welzijn van mensen vergroten door het zo goed mogelijk laten functioneren van houding- en beweging. Aandacht voor de individuele mens staat hierbij centraal; we werken regionaal en bieden verreweg de meeste zorg dichtbij.
KERNWAARDEN
De mens centraal
Hoewel inmiddels groot in omvang, koesteren wij de persoonlijke band met onze patiënten en cliënten door te werken vanuit kleine en wat grotere locaties in de regio, bij voorkeur met een vaste bezetting. De mens staat centraal; dat blijkt ook uit de ruime openingstijden en de mogelijkheid van behandeling aan huis.

Innovatief
De Haere volgt en onderzoekt voortdurend nieuwe therapieën, behandelingen en (beweeg)programma’s die bijdragen aan het welzijn van mensen, zowel op het gebied van herstel als preventie. We zijn nooit ‘uitgeleerd’, maar staan open voor nieuwe technieken en inzichten. Als opleidingspraktijk besteden we veel tijd aan het opleiden van toekomstige collega’s in de vakgebieden fysiotherapie en ergotherapie.
Veelzijdig
De Haere biedt een totaalpakket van fysiotherapeutische zorg met verregaande specialisaties en ergotherapie. Daarnaast zoeken wij de samenwerking met regionale zorgprofessionals van disciplines die goed aansluiten bij onze activiteiten en bieden hen waar zinvol en gewenst praktijkruimte in onze locaties: ‘verreweg de meeste zorg dichtbij’.
Maatschappelijk betrokken
Fysio- en ergotherapie zijn geen doel maar een middel om het welzijn van mensen te vergroten. Omdat andere factoren dit welzijn eveneens beïnvloeden, initiëren en/of ondersteunen wij veel maatschappelijke activiteiten (lokaal, regionaal en (inter)nationaal) waar wij met onze expertise een zinvolle bijdrage kunnen leveren.
________________________________________
www.de-haere.nl

Vestigingen: Baalderborggroep – Bergentheim – Beerzerveld – Bornerbroek -Haarle -Hardenberg Boshoek – Hardenberg Floralaan – Kloosterhaar – Nijverdal – Vroomshoop – Weerselo – Zenderen

==========================================================

Wij krijgen een jaar gratis de hosting voor ons mail en website.

logo-direct-ict

Wie is Direct ICT?
Wat is onze drive?
Enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral mensen die met beide benen stevig op de grond staan. Het gaat er per slot van rekening niet om dat u een dure technische oplossing voor uw bedrijfsvraagstukken krijgt, maar een die gewoon perfect werkt. Een oplossing die past bij uw organisatie en doet wat die moet doen.
Missie
Direct ICT is een ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij adviseren en implementeren oplossingen op het gebied van automatisering, internetdiensten en software. Direct ICT wil naast de ondernemer staan en zo samen met hem of haar, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het succes van zijn onderneming. In gewoon Nederlands: U kunt zich volledig richten op datgene waar u goed in bent. Ondernemen, dus! Maar dan wel in de wetenschap dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw automatisering en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.
Visie
Voor ons is automatisering is geen doel op zich, maar een middel voor een bedrijf om zijn doelen te bereiken. Door de juiste oplossingen en diensten van Direct ICT realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. We geven onze klanten advies, inzicht en richting. No Nonsense oplossingen en maatwerk waar nodig, maar altijd in nauwe samenspraak met u

Direct ICT
Kroezenhoek 5
7683 PP DEN HAM (Overijssel)
Tel. 0546 – 64 11 44
www.directict.nl